Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
klantenservice

Verzending en levering

Hairextensions voordeel geeft antwoord

Verzending en levering

Wij streven er altijd naar om alle Bighair Extensions bestellingen voor 23:00uur geplaatst de volgende werkdag te bezorgen. Bij het merk Seiseta is de levertijd twee werkdagen en voor het merk Balmain Hair zal de levertijd drie werkdagen zijn. Voor alle merken geld uiteraard mits het gewenste product op voorraad is.

Gratis verzending vanaf €75,- binnen Nederland.
 1. Vanaf een besteding van €75,- of meer zal je bestelling gratis worden bezorgd met DHL. Onder de €75,- brengen wij €8,95 verzendkosten in rekening. Al onze pakketten worden namelijk verzonden inclusief;

  • Track & trace email
  • Of afhalen binnen 7 dagen op plusminus 4000 DHL ServicePoints en afhaallocaties

  Indien je de bestelling weigerd aan de deur of niet afhaald op een van de DHL servicePoints en/of afhaallocaties dan zullen wij de hierboven genoemde verzendkosten inmindering brengen op de creditering van de bestelling. Dus ook als bestelling “gratis” zonder verzendkosten verstuurd is. Komt een deel van je bestelling retour en dus je order onder de €75,-, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten.

Gratis verzending vanaf €100,- naar België.

Vanaf een besteding van €100,- of meer zal je bestelling gratis worden bezorgd met DHL. Onder de €100,- brengen wij €11,95 verzendkosten in rekening. Al onze pakketten worden namelijk verzonden inclusief;

 • Track & trace email
 • Of afhalen binnen 7 dagen op plusminus 1250 DHL ServicePoints en afhaallocaties

Indien je de bestelling weigerd aan de deur of niet afhaald op een van de DHL servicePoints en/of afhaallocaties dan zullen wij de hierboven genoemde verzendkosten inmindering brengen op de creditering van de bestelling. Dus ook als bestelling “gratis” zonder verzendkosten verstuurd is. Komt een deel van je bestelling retour en dus je order onder de €100,-, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten.

Belangrijke DHL informatie
“OP TRACK EN TRACE STAAT DAT MIJN PAKKET IS BEZORGD, MAAR IK HEB NIKS ONTVANGEN”

Geen zorg, meestal is je pakket gewoon nog naar je onderweg. Check hieronder wat je kunt doen als je pakket bezorgd lijkt te zijn:

 1. Ligt je pakket in de brievenbus? Kijk in je (externe) brievenbus. Ook als dit niet in de track en trace staat, bestaat de kans dat je pakket in je brievenbus is bezorgd.
 2. Vraag je huisgenoten of collega’s, wellicht hebben zij het pakket voor jou in ontvangst genomen en ligt het op een ongebruikelijke plaats.
 3. Vraag je naaste buren of zij je pakket hebben ontvangen. Je pakket kan altijd bij buren zijn bezorgd, ook als dit niet online te zien is.
 4. Heb je een KIB ontvangen als geadresseerde (een kaart in de bus) kijk in je (externe) brievenbus.
 5. Heeft de bezorger een tweede bezorgpoging ingepland? Kijk online op deze link; track en trace code of er een nieuw bezorgmement is ingepland.
 6. Vraag bij de dichtbijzijnde DHL SerivePoint of afhaallocatie of zij wellicht jouw pakket in ontvangst hebben genomen. Hier kun je zien waar bij jou de dichtbijzijnde DHL ServicePoints en of afhaallocaties zijn.

Nog steeds niets ontvangen? Neem dan binnen 7 dagen na het bezorgmoment volgens de track en trace informatie contant met ons op per email info@hairextensionsvoordeel.nl  Wij zorgen ervoor dat er een onderzoek naar je pakket wordt ingesteld bij DHL. De verzender beschikt ook over aanvullende pakketinformatie, die van belang is voor het onderzoek om zo het traject van het pakket te reconstrueren. Het onderzoek kan afhangkelijk van de drukte ongeveer 5 á 10 werkdagen duren.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.