Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Hoe worden extensions bevestigd?

Hoe worden clip-in extensions bevestigd?

Clip-in extensions worden, zoals de naam al zegt, bevestigd met een clip. De extensions zitten vast aan een clip, die je bovenaan in je eigen haar kunt bevestigen. Dit blijft de hele dag goed zitten, zeker als je je haar aan de aanzet een beetje toupeert. Aan het eind van de dag moet je de extensions weer verwijderen; je mag er namelijk niet mee slapen! Dit kan je zowel je eigen haren als de hairextensions flink beschadigen. Hier vindt je alle informatie over clip-in extensions.

Hoe worden wire extensions bevestigd?

Wire extensions hebben een volledige baan voor heel je haar. Je hebt genoeg aan één baan! De haren zitten vast aan een soort visdraad en bind je als het ware gewoon om je hoofd heen. Hier zie je helemaal niks van en je hebt in een handomdraai heb je een volle bos haar!

Hoe worden weave extensions bevestigd?

Weave extensions worden ook wel microring extensions genoemd, omdat ze bevestigd worden met microrings. Dit zijn kleine kraaltjes met rubberen ringetjes waaraan de extensions vastzitten, en waarmee deze op het eigen haar bevestigd kunnen worden. Met een dun naaldje en een doorzichtige draad worden de extensions, met een vlechtje, op het hoofd vastgezet. Om de 7 à 8 weken moeten ze weer opnieuw op de aanzet van het haar worden bevestigd. Check al onze weave hair extensions!

Hoe worden tape extensions bevestigd?

Zoals de naam van deze extensions al zegt, worden deze met kleine stukjes tape aan je eigen haar bevestigd. Je plakt de tape hairextensions op je eigen haar, ongeveer één centimeter van de hoofdhuid af. Vervolgens plaats je de tweede extension aan de achterkant van de eerste, en druk je dit enkele seconden aan met een warme stijltang. Na vier weken kun je ze weer terug omhoog plaatsen; ze zijn gemakkelijk los te krijgen met een speciale vloeistof.

Hoe worden keratine wax extensions bevestigd?

Deze extensions worden plukje voor plukje aangebracht door middel van wax bondings. Met een warme tang worden deze aangebracht aan je eigen haar. Hiermee kun je je haar een flinke volumeboost geven, precies waar jij dat graag wil hebben. Ze blijven tot wel vier maanden goed zitten, maar na deze vier maanden moeten ze echt vervangen worden om schade te voorkomen. Check de keratine extensions hier!

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.