Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Hoeveel gram extensions heb ik nodig?

Wanneer je extensions gaat bestellen, beslis je allereerst welke kleur je graag wil hebben en wat voor bevestigingsmethode je wil. Ga je voor permanent met weaves of toch voor tijdelijk met clip-in extensions? Die keuzes zijn allemaal niet zo moeilijk. Wanneer je dat bepaald hebt, is het tijd om te bestellen. Maar hoeveel gram extensions heb je eigenlijk nodig? Heb je genoeg aan 50 gram of moet je toch 150 gram bestellen? We krijgen hier veel vragen over en leggen het daarom graag aan je uit! Hoeveel gram je nodig hebt, hangt erg sterk af van je eigen haardikte en volume.

Extensions voor dun haar: 50 tot 100 gram

Je kunt van nature dun haar hebben, of vanwege een medische reden. Heb jij dun haar, kies dan voor minder gram. Je ziet anders de extensions erg duidelijk zitten en dan loopt het niet mooi over in je eigen haar. Zo is 50 gram meestal voldoende om meer volume in je haar te creëren. Wil je ook lengte dan kun je ook voor 100 gram gaan. Let dan wel op dat jouw eigen haar mooi over jouw extensions heen valt.

Extensions voor normaal haar: 100 tot 150 gram

Heb je normaal haar, dan kun je kiezen voor 100 tot 150 gram hairextensions. Het is hierbij ook afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat voor kapsel je voor ogen hebt. Wil je echt een weelderige bos haar dat een stuk dikker en langer is dan je eigen haar, dan heb je wat meer nodig en kun je met normaal haar kiezen voor 150 gram. Wil je gewoon een goede volumeboost of wat verlenging in je haar, dan kies je voor 100 gram. Ook dit is afhankelijk van je eigen haar, maar vanaf 150 gram extensions zal het echt opvallen dat er iets anders aan je haar is en zal daarmee ook je hele uitstraling veranderen!

Extensions voor dik haar: 150 tot 250 gram

Heb jij van jezelf al een dikke bos haar en wil je vooral extensions om jouw haar te verlengen? Dan is meer gram beter voor jou.  Kies je namelijk voor 50 gram, dan zal je het verschil niet zien of het ziet er in onnatuurlijk uit, vergeleken bij jouw eigen haar. Je kunt dan dus beter kiezen voor 150 tot 250 gram extensions.

Onderstaand schema kan je helpen bij het kiezen van de hoeveelheid extensions.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie van het schema.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.