Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Hoe wordt de prijs van hairextensions bepaald?

Wanneer je op zoek bent naar hairextensions, is het natuurlijk belangrijk om te vergelijken. De prijs is natuurlijk belangrijk, maar hoe wordt de prijs voor extensions eigenlijk bepaald? Wij leggen het je hier uit.

Materiaal, techniek en het merk extensions

De prijs van hairextensions wordt bepaald door het materiaal, de techniek en het merk. Deze onderdelen bevatten natuurlijk weer veel meer kleine onderdelen, die mede ook de kwaliteit van de extensions bepalen. Het materiaal is bij hairextensions eigenlijk het belangrijkst.

Het materiaal: soort, lengte, volume en patroon

Qua materiaal zijn er heel veel factoren die mede de prijs van hairextensions bepalen. Allereerst is er natuurlijk het soort hairextensions. Je kunt kiezen uit human hair extensions en synthetische extensions. Over het algemeen zijn synthetische extensions wat goedkoper dan human hair extensions, maar dat zie je ook terug in de kwaliteit.  

Daarnaast is de lengte natuurlijk van belang. Hoe langer de extensions, hoe duurder ze worden. Dit is zeker het geval bij human hair extensions, gezien deze extensions dus van echte mensen afkomen en het natuurlijk ook langer duurt om het haar te groeien.

Ook het volume van het haar weegt mee in de prijs. Wanneer je niet alleen langer haar wil maar ook voller haar, heb je vollere bundels met haar nodig. Vollere bundels betekent meer haar, en dus een hogere prijs. Daarnaast weegt het patroon ook mee. Kies je voor geheel steile extensions, grote krullen of kleine krullen? Hoe meer de extensions bewerkt moeten worden, hoe duurder ze worden. Kortom; er zijn veel factoren die de prijs van hairextensions bepalen.  

De techniek: Remy hair of niet

Met de techniek wordt bedoeld of extensions wel of geen remy hair zijn. Remy hair is voor hairextensions de beste kwaliteit extensions. Het haar is nooit blootgesteld aan chemische behandelingen en is niet beschadigd. Alle haarschubben staan dezelfde kant op, waardoor het er mooi uitziet en niet gaat klitten of pluizen. In Remy hair heb je onderling ook nog verschil. Zo kun je kiezen voor A1 Remy hair wat minder is van kwaliteit, ongeveer 2 à 3 maanden meegaat en dus ook goedkoper is dan A5 Remy hair, wat de beste kwaliteit is en met de juiste verzorging zeker 1 à 2 jaar meegaat.

Verschil_remy_en_non_remy_haar

Het merk: de kwaliteit bepaalt (ook) de prijs

Zoals bij ieder product het geval is, speelt het merk bij extensions ook een grote rol in de prijs van het product. Kies je voor een gerenommeerd merk dat altijd werkt met Remy hair en jou de beste kwaliteit biedt, zoals Balmain Hair, Bighair Extensions of  of Euro So.Cap, dan betaal je natuurlijk wat meer maar weet je wel zeker dat je extensions van de beste kwaliteit hebt en dat ze bij goede verzorging heel lang mee gaan.

Hoe_wordt_de_prijs_van_hairextensions_bepaald

 

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.