Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Waar worden extensions van gemaakt?

De meeste extensions worden gemaakt van menselijk haar. Dit zijn dan ook de Human Hair extensions. Deze extensions zijn vaak het mooist, omdat het naadloos overgaat in je eigen haar en je vaak geen verschil in textuur ziet. Kies altijd voor haar dat het meest op je eigen haar lijkt, zodat je coupe natuurlijk oogt.

Indisch haar

Hierom wordt vaak gekozen voor hairextensions uit India. Hier wordt veel haar gedoneerd; ze offeren het vaak op voor hun religie. Indisch haar is vaak onbehandeld. Het haar wordt altijd vanuit een staart afgeknipt, waardoor de haarschubben dezelfde kant op liggen. Als dit het geval is, heb je te maken met Remy hair; hairextensions van uitstekende kwaliteit. De schubbenlaag hoeft dan namelijk niet van het haar verwijderd te worden waardoor de kwaliteit beter intact blijft. Indisch haar lijkt het meest op Europees haar en daarom wordt het hier zoveel gebruikt bij hairextensions.

Chinees haar

Er wordt ook haar uit China gebruikt voor hairextensions. Echter lijkt haar een stuk minder op Europees haar omdat het steiler en vaak ook dikker is. Daarom wordt dit hier een stuk minder vaak gebruikt, maar zijn deze extensions wel populair in Japan, omdat dit haar natuurlijk meer overeenkomsten heeft.

Synthetische hairextensions

Dan zijn er ook nog synthetische hairextensions. Deze worden meestal gemaakt van nylon, polyester en modacrylic. De meeste synthetische extensions worden met een clip bevestigd. Je mag hier niet mee slapen en douchen; je moet ze dan dus altijd uitdoen als je ze dagelijks wil dragen. Het is vaak toch echt het mooiste om te kiezen voor human hair extensions.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.