Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Prachtig haar op de Miss World Nederland verkiezing

Op 10 juni vond de Miss World Nederland verkiezing plaats! Tijdens de exclusieve finale-avond werd de felbegeerde titel uitgereikt. De finalisten hebben zich tijdens deze avond voorgesteld aan het publiek en de jury door middel van verschillende rondes en presentaties. Aan het eind van de avond werd gekozen wie de mooiste jongedame van Nederland is! De winnares zal Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de Miss World verkiezing in China. Natuurlijk zien alle dames er van zichzelf al prachtig uit, maar zorgden wij nog even voor de finishing touch met onze prachtige hairextensions.

Hairextensions Voordeel sponsor met de mooiste haarstukken

Als Miss Nederland (to be) moet je er natuurlijk op je mooist uitzien. Gelukkig was daar Kim om een aantal dames te voorzien van prachtige kapsels. De kunst van het zetten van de hairextensions is natuurlijk dat het eruit ziet als je eigen haar. En dat is met onze prachtige extensions zeker gelukt! Hier zijn voornamelijk de Big Hair extensions gebruikt. De dames straalden op het podium.

De verkiezing en de uitslag

De miss verkiezing bestond uit verschillende rondes, waaronder een ronde met sportkleding, een ronde in avondkleding en een ronde in trouwkleding. De dames moesten elke ronde de catwalk op en vragen beantwoorden van de jury. Het was een grote glamorous avond! Uiteindelijk won de prachtige Leonie Hesselink, die Nederland in december mag vertegenwoordigen in China. Het was een geslaagde avond met prachtige dames.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.