Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Winkel

Beauty Pillow

Assortiment

Producten:

Beauty Pillow

Beauty Pillow produceert en verkoopt satijnen kussenslopen die een weldaad zijn voor huid en haar. Maart 2013 vond de introductie plaats op de Beauty Trade Beurs in Utrecht onder het motto “Beauty Pillow, omdat jij deze luxe verdient!”. Het werd direct opgepakt door de vakpers en de Lifestyleprogramma’s op tv. En zo is het balletje snel gaan rollen. De Beauty Pillow is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van hair & beauty.
Een derde van ons leven brengen we slapend door. Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen we meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hektiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Bovendien geen slaapvouwen meer in het gezicht, je haar in model en een huid die heerlijk zacht aanvoelt. Wie wil dat nu niet? Slaap je mooi met Beauty Pillow is voor iedereen binnen handbereik.
Wij geloven in ons product en willen onderscheid maken in ondernemen. Het steunen van een goed doel is daarbij voor ons een logisch gevolg. Beauty Pillow zet zich in voor het Asante Childrens Home. Een kindertehuis in Kenia voor kansarme kinderen die hier een warm thuis hebben gevonden en met scholing kunnen opgroeien. Bij verkoop van de Beauty Pillow doneren wij een gedeelte van de opbrengst aan dit kindertehuis dat voldoet aan de ANBI-eisen. Met het bundelen van krachten kom je zoveel verder.

Niet goed, geld terug
Verzending naar NL en BE
Achteraf betalen
Human remy hair
Track je bestelling
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.