Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bighair

Is een jong en fris merk met een breed assortiment aan hairextensions. Als je kiest voor een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs dan is Bighair het alternatief voor bijvoorbeeld Euro So. Cap. of Balmain Hair. Alle Hairextensions zijn van 100% Human Hair van Remy kwaliteit uit India. Bighair Extensions zijn daarom prima te kleuren en te stylen. Kies voor Clip-in, Wire, Weft of Keratine Extensions van Bighair. En gun jezelf een fantastische nieuwe look!

Euro So.Cap.

is marktleider op het gebied van de bewerking van 100% natuurlijke hairextensions van Remy kwaliteit. Euro So.Cap. heeft ervoor gekozen om enkel en uitsluitend zuiver haar uit India te gebruiken aangezien de karakter- en structuureigenschappen perfect vergelijkbaar zijn met Europees haar. Voor het importeren uit India, ondergaat het haar van Euro So.Cap. een reeks van strenge kwaliteitscontroles. Gespecialiseerde technici voeren een grondige inspectie uit. Dit is van belang voor een perfect en natuurlijk eindproduct.

Euro So.Cap. is al meer dan 40 jaar duidelijk aanwezig op het gebied van hair extensions. Het heeft zichzelf bewezen als een merk van hoog niveau. Gennaro di Biase, oprichter van Euro So.Cap. heeft door het overdragen van zijn ervaring, altijd persoonlijk werk gemaakt van de training en de specialisatie van zijn medewerkers, zodat er een groep geschoolde vakmensen ontstond, die hoog gekwalificeerd zijn voor de bewerking van haren. Toewijding voor zijn werk, zorg voor details en image en het constante onderzoek naar nieuwe technologieën zorgen ervoor dat zijn bedrijf en merk wereldwijd groeien en aanwezig zijn in de belangrijkste landen ter wereld. Euro So.Cap. vertrouwt op meer dan 100 medewerkers en op een magazijn van meer dan 5000 m2.

Balmain Hair

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Hair meer dan 40 jaar geschiedenis in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. De collecties zijn geïnspireerd op de allerlaatste backstage geheimen en weerspiegelen alles wat een vrouw nodig heeft om de ultieme catwalk geïnspireerde look te creëren. In de afgelopen 40 jaar heeft Balmain Hair waardering gekregen op het gebied van luxueuze kwaliteitsproducten. Balmain Hair let nauwkeurig op elk detail en perfectie is erg belangrijk. Balmain Hair doet altijd onderzoek naar- en creëert nieuwe applicatie technieken om de beste kwaliteit te garanderen, terwijl onze trots en rijke geschiedenis gerespecteerd wordt.

Alle collecties bestaan uit een kleine, maar complete lijn van enkel de best verkochte producten. Onze design, productie en retail teams leggen continu de lat hoger om te zorgen voor uitmuntende kwaliteit. De lange termijn visie die gebaseerd is op de geschiedenis, creativiteit en innovatie stuurt het succes van Balmain Hair en verzekert een veelbelovende toekomst.

De historie komt van backstage

Als deel van onze geschiedenis als beroemd Parijs fashion huis willen internationale designers samenwerken met de Balmain Paris Hair Couture collectie om zo het haar van de modellen op de meest prachtige en fashionable manier te stylen. Balmain presenteert met trots de Hair Couture collectie in samenwerking met toonaangevende fashion designers van Amsterdam tot New York en van Parijs tot Shanghai. Het is Balmain Paris Hair Couture die de meest aantrekkelijke haarstyling verzorgt bij elke fashion show!

De Balmain vrouw

Voel de luxe van Parijse schoonheid. Het fashion label Balmain een collectie ontwikkeld voor en door hair session stylisten. De basis essentials om de ultieme look te creëren. Een look die synoniem is aan de Balmain vrouw.

Beauty Pillow

Beauty Pillow produceert en verkoopt satijnen kussenslopen die een weldaad zijn voor huid en haar. Maart 2013 vond de introductie plaats op de Beauty Trade Beurs in Utrecht onder het motto “Beauty Pillow, omdat jij deze luxe verdient!”. Het werd direct opgepakt door de vakpers en de Lifestyleprogramma’s op tv. En zo is het balletje snel gaan rollen. De Beauty Pillow is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van hair & beauty.

Een derde van ons leven brengen we slapend door. Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen we meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hektiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Bovendien geen slaapvouwen meer in het gezicht, je haar in model en een huid die heerlijk zacht aanvoelt. Wie wil dat nu niet? Slaap je mooi met Beauty Pillow is voor iedereen binnen handbereik.

Wij geloven in ons product en willen onderscheid maken in ondernemen. Het steunen van een goed doel is daarbij voor ons een logisch gevolg. Beauty Pillow zet zich in voor het Asante Childrens Home. Een kindertehuis in Kenia voor kansarme kinderen die hier een warm thuis hebben gevonden en met scholing kunnen opgroeien. Bij verkoop van de Beauty Pillow doneren wij een gedeelte van de opbrengst aan dit kindertehuis dat voldoet aan de ANBI-eisen. Met het bundelen van krachten kom je zoveel verder.

Marc Inbane

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end salons.

Ontstaan van Marc Inbane

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren! Geboortedatum: 21 April 2012

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.