Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Masters of LXRY 2018

Van 6 t/m 10 december vond weer het jaarlijkse Masters of LXRY plaats. Dit is een spraakmakende en prestigieuze beurs die draait om premium lifestyle. Alles wat maar te maken heeft met luxe, vind je hier. Natuurlijk was Kim van Hairextensions Voordeel en Kim Kim Haaridee ook aanwezig en deed ze het haar van diverse gasten op het VIP Gala!

Een million dollar look

Wanneer je moet optreden op de VIP avond van Masters of LXRY, moet je haar er natuurlijk wel uitzien als a million dollars. Imara Thomas, bekend van The Voice of Holland trad op tijdens deze VIP avond en haar haar werd gedaan door Kim. Ze verzorgde het haar van diverse mensen die een rol hadden tijdens deze avond, maar de klapper was toch wel het kapsel van Imara. Imara zag eruit als een ware kerstengel en had ook LED verlichting in haar jurk en zelfs in haar haar! Door het haar prachtig te krullen en de lampjes erin te verwerken zag Imara er ook echt uit als a million dollars.

masters_of_LXRY

Wil jij ook zo’n million dollar look? Bekijk dan eens onze prachtige human hair extensions waarmee je jouw droomkapsel zo kunt maken!

Alles over Masters of LXRY

Tijdens Masters of LXRY (voorheen ook bekend als de Miljonairs Fair) staat het premium lifestyle segment centraal. Je vindt er alles wat ook maar te maken heeft met luxe! Prachtige auto’s, sieraden, kunst, boten, real estate, lifestyleproducten, design en nog veel meer vind je op deze beurs. Ook vind je er vele primeurs en limited editions van verschillende producten. De beurs heeft een oppervlakte van 40.000 m2, dus er is voldoende te zien! Elk jaar vindt dit plaats in Amsterdam RAI en komt vrijwel heel bekend Nederland hier op af.

 

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.