Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Welk kapsel past het best bij jouw gezicht?

Iedereen heeft een ander gezicht en natuurlijk een andere gezichtsvorm. Het is belangrijk dat je kapsel goed past bij je gezicht, zodat je eruit ziet als een plaatje! Maar welk kapsel past het beste bij jouw gezicht en gezichtsvorm? Wij vertellen je er graag meer over in dit artikel!

Kapsel dat het best past bij een ronde gezichtsvorm

Heb jij een ronde gezichtsvorm, dan kun je kiezen uit veel verschillende soorten kapsels. Kies bijvoorbeeld voor een kapsel dat net onder de kind valt. Laagjes staan je goed; creëer wat meer volume bovenop je hoofd, zodat je gezicht minder rond lijkt. Doe je haar niet achter je oren, hiermee benadruk je namelijk je ronde gezichtsvorm. Een hoge staart staat jou perfect, omdat je je gezicht hiermee optisch langer maakt. Heb je een ronde gezichtsvorm, ga dan niet voor een kort of rond geknipt kapsel, hiermee benadruk je je gezichtsvorm alleen maar meer. Heb je naast een ronde gezichtsvorm ook een kort voorhoofd, kies dan niet voor een pony.
model_met_lang_haar

Het beste kapsel voor een vierkant gezicht

Wat is het beste kapsel als je een vierkant gezicht hebt? Als je een vierkant gezicht hebt, kun je het beste kiezen voor een kapsel dat in laagjes geknipt is. Dit zorgt ervoor dat je een rond kapsel krijgt, wat contrast biedt tegenover de vierkante vorm van je gezicht. Een dikke, strakke pony is een minder goede keuze als je een vierkant gezicht hebt, dit maakt je gezicht namelijk nog vierkanter. Wil je toch graag een pony, ga dan voor een speelse pony met wat plukjes of een schuine pony. Een hoge staart of knot staat jou supermooi, of ga eens voor een boblijn die van achter wat langer is dan van voor.

Angelina_jolie_vierkant_gezicht

 

Het beste kapsel voor een hartvormig gezicht

Heb jij een prachtig, hartvormig gezicht en ben je benieuwd wat voor kapsel daar het best bij past? Als je een hartvormig gezicht hebt, dan vallen je jukbeenderen waarschijnlijk goed op. 

Het is daarom belangrijk dat je op een andere hoogte wat meer volume creëert, bijvoorbeeld bij je kin. Zo lijkt je gezicht meer ovaal en in balans. Als je een hartvormig gezicht hebt dan kun je een kapsel dat onderaan uitloopt heel goed hebben. Een lang of halflang kapsel is dan ook prachtig, zeker als je er krul of slag in hebt. Heb je dat van jezelf niet, dan mag je best 

wat hulp gebruiken in de vorm van hairextensions! Ben je toch meer fan van een kort kapsel? Zorg er dan voor dat de laagjes toch lang blijven. Zorg er in ieder geval voor dat je korte kapsel niet wijd uitstaat boven je oren. Ook is een dikke, strakke pony geen goed idee omdat je dan nog meer nadruk legt op de bovenkant van je gezicht. Heb je een hartvormig gezicht en wil je wel graag een pony, laat ‘m dan speels naar de zijkant vallen.
Lily_aldrin_hartvormig_gezicht

Heb je een ovaal gezicht? Dan heb je geluk!

Vrouwen met een ovaal gezicht hebben geluk, want heel veel kapsels passen bij een ovaal gezicht. Je hebt in principe vrije keuze tussen een kort, middellang of lang kapsel! Maar natuurlijk wil je, als je een ovaal gezicht hebt, ook weten wat nu het mooiste kapsel is. Houd je kapsel vooral uit je gezicht, zodat je mooie gezichtsvorm goed naar voren komt! Het enige waar je op moet letten is dat je geen kapsel neemt met korte lagen bovenop je hoofd of een kapsel waarbij teveel haren in je gezicht vallen. Verder heb jij vrij spel wat kapsels betreft!

Miley_cyrus_ovaal_gezicht

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.