Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Welke soorten extensions zijn er?

Als je graag je haar wil verlengen of verdikken, kies je natuurlijk voor hairextensions. Maar wat voor soorten extensions zijn er allemaal? We zetten de meest voorkomende soorten voor je op een rijtje:

 • Clip-in hairextensions
  Allereerst zijn er de clip-in extensions. Deze zijn niet permanent en zijn zelf gemakkelijk in en uit je haar te klikken. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een verpletterende indruk wil maken op een feestje, of als je een dag echt mooi, lang haar wil hebben. De naam zegt het al: deze haarverlengingen klik je met clips gemakkelijk vast aan je haar. Om ervoor te zorgen dat deze extensions nog beter blijven zitten, kun je je haar voor het aanbrengen erst touperen. De clips zijn voorzien van een rubberen randje, waardoor ze extra goed blijven zitten. Deze extensions zijn totaal niet schadelijk voor je eigen haar. Je kunt ze kleuren, stijlen, krullen en föhnen want ze blijven lang mooi. Er is één belangrijk aspect waar je op moet letten als je clip-ins draagt: verwijder ze altijd voor je gaat slapen!
 • Wire extensions
  Super snelle bevestiging, binnen één minuut resultaat! Wire Extensions kun je, net als clip-ins, in en uitdoen wanneer je zelf wil. Het zijn dus geen permanente extensions, wat voor veel meiden een voordeel is. Deze haarverlengingen worden ook wel wire hair genoemd, omdat ze aan een dun nylon draadje vastzitten en je ze hiermee om je hoofd heen bevestigt. Het voordeel van deze hairextensions is dat je er alles mee kunt doen wat je wil: kleuren, stijlen, krullen en föhnen. Ideaal voor een feestje dus!
 • Weft/weave extensions
  De meest voorkomende haarverlengingen zijn weft extensions, ook wel weave extensions genoemd. Deze worden vaak gezet met microringetjes. Dit zijn kleine kraaltjes met rubberen ringetjes. Door middel van een klein vlechtje en een erg dun draadje worden de extensions op je hoofd vastgezet. Door deze methode is dit geheel veilig en beschadig je je eigen haar niet; het is dus niet schadelijk! Deze extensions moeten om de zeven tot acht weken weer opnieuw worden gezet, omdat ze dan mee zijn gegroeid met je haar en weer een stukje omhoog geplaatst moeten worden. Hiervoor kunnen gewoon dezelfde stukken haar gebruikt worden.bighair weft hairextensions bruin
 • Tape extensions
  Je kunt ook kiezen voor tape extensions. Zoals de naam al zegt, worden deze extensions bevestigd met tape aan je bestaande haar. Dit kan geen kwaad en is niet schadelijk voor je haar! Het bevestigen hiervan kost maar weinig tijd. Om ze te bevestigen plak je de extensions op één centimeter van je hoofdhuid vandaan, en de tweede tape extension aan de achterkant van de eerste. Door dit aan te drukken met een warme stijltang blijven ze goed zitten: tot wel vier weken! Na vier weken kun je ze gemakkelijk, met een speciale vloeistof, weer verwijderen ook opnieuw gebruiken.
 • Keratine-wax extensions
  Zoals je waarschijnlijk al door hebt, worden de verschillende soorten extensions onderscheiden door de manier van bevestiging aan het eigen haar. Bij wax extensions gebeurt dit aan de hand van keratine wax bonding. Plukje voor plukje worden de haren aangebracht met een warme stijltang. Hiermee zijn veel verschillende mogelijkheden, omdat je de plukjes vrijwel overal in het haar en naar eigen keuze vast kunt zetten in je eigen haar. Deze hairextensions blijven tot wel vier maanden zitten, mits je ze goed verzorgt natuurlijk.bighair keratine hairextensions bruin

Overige extension producten

Naast de reguliere hairextensions hebben wij ook de volgende extensions in onze webshop:

Ponytails Knots
Balmain Ponytail Balmain Elegance Bordeaux Knot

 

Meer vragen over onze extensions? Neem contact met ons op!

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.