Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Hoeveel extensions verlies je gemiddeld?

Als je hairextensions hebt, is het normaal dat je er wat van verliest. Je bent natuurlijk benieuwd of de hoeveelheid extensions die jij verliest normaal is. Gemiddeld verlies je in de loop van de tijd ongeveer slechts 10% van je extensions.

Hoe komt het nu dat je een percentage van je extensions verliest? Over het algemeen verliest een mens op een dag zo’n 100 tot 150 haren. De kans is natuurlijk groot, dat er aan een aantal van deze haren een hairextension vastzit. Hierdoor wordt de draagkracht van je haar natuurlijk minder, waardoor het mogelijk is dat er extensions uitvallen.

Clip-in extensions

Verlies je je clip-in extensions snel? Dan heeft dit niets te maken met je eigen uitvallende haren. Deze heb je namelijk maar enkele uren per keer in; je dient ze te verwijderen als je gaat slapen. Om te voorkomen dat je clip-in extensions uitzakken, kun je je haar bij de aanzet, voordat je de extensions plaatst, nog even touperen. Zo blijven ze beter zitten!

Verlies bij overige extensions

Bij alle andere extensions is het in principe dus normaal dat je ongeveer 10% verliest. Dit hoort echter niet het geval te zijn in de eerste twee maanden. Als dit wel het geval is laat ze opnieuw zetten. Natuurlijk blijven je hairextensions beter zitten als je ze goed verzorgt. Ga dus niet al te ruw met je haar en hairextensions om. Je haar stijlen en krullen kan zeker, maar let er vooral bij wax extensions goed op dat je hierbij niet de waxjes raakt; hierdoor kunnen ze loslaten. Hoe beter jij je hairextensions verzorgt, hoe beter ze blijven zitten en hoe minder verlies je dus hebt!

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.