Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Masters of LXRY 2017

Van 7 tot en met 11 december werd de jaarlijkse luxebeurs Masters of LXRY georganiseerd in de RAI in Amsterdam. Een echte beurs voor mensen die gek zijn op luxe. Kim van Hairextensions Voordeel en Kim Kim Haaridee was hier ook backstage aanwezig om het haar van de vrouwen van de organisatie te doen. Ze voorzag ze van de meest prachtige human hairextensions.

Beurs voor luxepoezen

Masters of LXRY is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij internationaal toonaangevende merken een podium hebben om primeurs aan het publiek te presenteren. De nieuwste trends op verschillende gebieden, zoals kunst, design, interieur, beauty en gezondheid, sieraden, mode, boten en auto’s vind je hier. De beurs wordt ook wel een pop-up luxestad voor 5 dagen genoemd. Het is het meest besproken evenement van het jaar. Dit is zeker terecht, want elk jaar blijft de beurs groeien. Dit jaar waren er 52.150 bezoekers, dit zijn er een paar duizend meer dan vorig jaar. Ook was de beurs dit jaar groter dan vorig jaar en willen ze volgend jaar verder uitbreiden.

Goede doelen

Het klinkt allemaal redelijk oppervlakkig, maar dit is het zeker niet. Masters of LXRY zet zich al 15 jaar in voor goede doelen. De beurs heeft met verschillende grote en minder grote initiatieven samengewerkt. Natuurlijk zijn er veel miljonairs te vinden op de beurs, maar eigenlijk is iedereen welkom om een entreeticket te kopen. Dit jaar stond de beurs in het teken van design, denk aan kunst, architectuur en mode. Ook was er dit jaar een nieuw uniek concept. Er was een exclusief pop-up restaurant te vinden: M21. In de avond creëerden 10 topchefs van bekende sterrenrestaurants de lekkerste en mooiste gerechten.

LXRY TV

Bij Masters of LXRY hoort ook LXRY TV. Dit is een jaarlijks TV-programma dat op zondagochtend te zien was op SBS6. Vanaf 24 september was er elke week een aflevering van een uur te zien, in totaal waren er 14 afleveringen. In dit programma wordt een unieke kijk in de wereld van luxe gegeven. Denk aan bijzondere reizen, de beste chefkoks, de mooiste jachten, de meest unieke kunst en ga zo maar door. Ook worden de gezichten achter exclusieve merken belicht. Ook aan dit programma heeft Kim meegeholpen. Ze heeft van de presentatrices het haar gedaan.

Het concept hairextensions past natuurlijk perfect bij een luxebeurs. Hairextensions zijn nou eenmaal een luxe om te hebben. Voor de mooiste hairextensions van goede kwaliteit kun je bij ons terecht.

 

Kim backstage aan het werk
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.