Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Hairextensions Voordeel bij Dutch Model Event 2017

Elk jaar wordt het Dutch Model Event gehouden. Dit is een event waarvoor je je kunt opgeven als je interesse hebt in een carrière als model. Tijdens dit event kun je ontdekken of de modellenwereld iets voor jou is en kun je gescout worden. Ook zijn er workshops en shows. Hairextensions Voordeel was aanwezig om een show te geven over het gebruik van hairextensions.

Wat is het Dutch Model Event?

Als je als meisje of jongen altijd al interesse hebt gehad in de modellenwereld, dan is het misschien iets voor jou om naar het Dutch Model Event te gaan. Dit jaar vond het evenement plaats in Rotterdam op zondag 29 oktober. Tijdens dit event kun je veel informatie inwinnen over hoe het is om model te zijn. Zo kun je zien of dit aan je verwachtingen voldoet. Is dit het geval, dan heb je misschien wel het geluk dat je wordt gescout door één van de vele scouts. Er waren de afgelopen keer, tijdens de 9de editie, meer dan 15 scouts aanwezig van nationale en internationale modellenbureaus. Ook waren er talloze castings tijdens het Dutch Model Event.

Activiteiten

Tijdens de editie van 2017 was er genoeg te doen voor alle aanwezigen. Er werden veel workshops gegeven. Denk aan een workshop voor het laten maken van mooie portfoliofoto’s, een workshop catwalk lopen en een workshop poseren voor de camera. Allemaal nuttige workshops waar de modellen in spé veel aan hebben in de toekomst. Verder waren er presentaties, modeshows en tussendoor draaide een DJ lekkere muziek. Er waren verschillende castings voor onder andere missen voor Miss Beauty of the Netherlands, modellen voor alle modeshows en het gezicht van het Dutch Model Event. Ook was er een ronde die de ‘Official Scout Catwalk’ heette. De ‘Official Scout Catwalk’ was een ronde waarbij alle modellen (met modellenticket) zich lieten zien aan alle aanwezige scouts. Vervolgens gaven de scouts hun callbacks door per model en werden de modellen achteraf benaderd.

Show Hairextensions Voordeel

Ook waren er shows waar Hairextensions Voordeel er één van gaf. Kim van Hairextensions Voordeel en Kim Kim Haaridee gaf deze show, waarin werd geshowd hoe het in zijn werk gaat met hairextensions. Tijdens deze show werden hairextensions van Balmain Hair gebruikt en producten van Indola. Leuk om te weten: Hairextensions Voordeel geeft nu shows door het hele land met hierin een demonstratie over hairextensions. Een ander onderdeel van de dag waar Hairextensions Voordeel nauw bij betrokken was, was de ronde ‘Gezicht Dutch Model Event’. De winnares van deze ronde won een mooie hairdress van Balmain Hair, gesponsord door Hairextensions Voordeel.  Deze hairdress mocht winnares Logan afgelopen zaterdag ophalen in de salon van Kim. Ze koos een mooie Ponytail van Balmain.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.