Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Extensions zetten wanneer je een boblijn hebt

Heb je pas geleden een boblijn laten knippen en ben je er toch niet helemaal tevreden mee? Of heb je een bob en wil je ook eens door het leven met lange lokken? Dat is zeker mogelijk, met hairextensions! Veel meiden denken dat dat niet mogelijk is, omdat een boblijn natuurlijk recht is afgeknipt. Wanneer je dan extensions in doet, zie je een duidelijke lijn lopen van waar je eigen haar ophoudt en waar de extensions beginnen. Gelukkig zijn er manieren om je boblijn mooi over te laten lopen in je extensions, zodat niemand er wat van ziet!

Kies voor human hair extensions

Wanneer je er graag voor wil zorgen dat niemand ziet dat je extensions in hebt en dat het lijkt alsof het je eigen haar hebt, is het altijd slim om te kiezen voor human hair extensions! Deze zijn namelijk gemaakt van echt haar en daardoor is de kans groter dat jouw eigen haar ook mooi overloopt in je extensions. Synthetische extensions vallen altijd anders en zijn meer geschikt voor wanneer je één avondje langer haar wil. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om voor een kleur te kiezen die het dichtst bij je eigen haarkleur zit, zodat je nauwelijks kleurverschil ziet.

Clip in extensions bij een boblijn

Het is makkelijk om te kiezen voor clip in extensions wanneer je een boblijn hebt. Zo kun je de extensions makkelijker verplaatsen en precies zo zetten dat je eigen haar er mooi in overloopt. Als je 

de extensions gaat zetten, kun je de volgende stappen volgen voor een mooi en natuurlijk resultaat:

Model_met_boblijn

  • Bereid je extensions voor. Het is belangrijk om ze in dezelfde stijl te hebben als je eigen haar. Ga je voor volledig stijl, dan moeten je extensions dat ook zijn. Ga je voor waves, zorg er dan ook
    voor dat je extensions er zo uitzien. Gebruik hiervoor altijd beschermende serum, zowel bij je eigen haar als bij je extensions, zodat ze goed beschermd zijn tegen de hitte van je stijl- of krultang. Zorg ervoor dat je eigen haar droog is en dat het de dag ervoor gewassen is, dan valt je haar namelijk het soepelst. De truc is om je extensions hetzelfde te behandelen als je eigen haar, zodat ze er ook hetzelfde uitzien.
  • Verdeel je haar in duidelijke, horizontale lokken. Probeer dit zo goed mogelijk te doen, niet alleen met je vingers. Gebruik hier het puntje van je kam voor en probeer je haar ook zo gelijk mogelijk te verdelen.
  • Nu is het tijd om je extensions te plaatsen. Het is de kunst om je extensions zo dicht mogelijk tegen je hoofdhuid aan te plaatsen, terwijl je extensions nog steeds plat liggen. Om alles mooi over te laten lopen, doe je dit niet alleen boven je rijen haar, maar ook eronder. Op deze manier vallen de langere stukken haar over je boblijn heen en zullen kortere haren er niet uit steken.
  • Dit herhaal je een paar keer. Een rij onderaan je hoofd bij je nek, een rij net onder je oren en een rij bovenaan je haar. Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof alle lagen van je haar lang zijn, in plaats van dat er alleen lang haar onder je boblijn uitkomt. Borstel je haar na het plaatsen van je extensions goed (wel voorzichtig natuurlijk), zodat je eigen haar en de extensions goed met elkaar mixen en het geheel er natuurlijk uit komt te zien!
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.