Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Alles wat je moet weten over wire extensions

Wil jij in een handomdraai een volle bos haar? Dan zijn wire extensions de oplossing voor jou! Wire extensions zijn “tijdelijke” extensions. Ze worden niet vastgemaakt aan je haar, waardoor je ze in en uit kan doen wanneer jij wil. De extensions zitten vast aan een dunne draad die je niet ziet wanneer je de extensions in hebt. Heb je binnenkort een bruiloft of ander feest op de planning staan en wil je dan pronken met een volle bos haar? Dan kies je voor onze wire extensions! In deze blog lees je alles wat je moet weten over wire extensions, zodat je goed voorbereid jouw extensions kan bestellen!

[cta_button url=”https://hev.dashed-dev.nl/tape-sticker-hair/“]BEKIJK HIER ONZE WIRE EXTENSIONS[/cta_button]

Hoe moet je deze extensions bevestigen?

Voor een natuurlijke look is het belangrijk om hairextensions op de juiste manier in te doen. Wire extensions zijn gemakkelijk zelf aan te brengen, maar hoe moet je dit dan precies doen? Allereerst begin je met het maken van een scheiding je in haar van oor tot oor. Vervolgens toupeer je je haar bij de grens van de scheiding en verstevig je dit met haarlak. Je kunt nu de wire extensions met de clips in de scheiding hangen. De draad plaats je vervolgens over je hoofd en trek je op maat aan. Dan knijp je de draad aan de rand dicht en knip je het restant af. Laat je eigen haar over de wire extensions vallen en voila, je hebt een mooie volle bos haar!

Verschillende merken wire extensions

Je vindt in ons assortiment verschillende merken wire hair extensions. Zo kun je kiezen voor de Bighair Wire Extensions of de Balmain Hair Dress. Beide soorten zijn 100% human hair, de Balmain Hair Dress is ook verkrijgbaar met synthetisch haar. Bij 100% human hair is er ook voor gezorgd dat de haarschubben in dezelfde richting lopen. Dit betekent dat de haren van de aanzet tot aan de punt vol zijn. Het haar is hierdoor makkelijk te borstelen en het zal gladder en zachter aanvoelen.

NW logo Bighair 500x500               balmain-logo

Hoe veel wire extensions heb ik nodig?

Maar hoe veel wire extensions heb je dan precies nodig? Dat is wel zo handig om te weten wanneer je wil gaan bestellen. Hieronder zie je een schema waarin staat hoeveel extensions je nodig hebt. Heb je erg dun haar, dan heb je genoeg aan 50 gram. Echter zijn er maar weinig meiden waarvoor dat genoeg is. Hoe dikker je eigen haar, des te meer extensions je nodig hebt om een verschil te zien!

Hoeveel extensions heb ik nodig bij kort of dun haar?

Heb je erg kort of dun haar, ook dan is het mogelijk om wire extensions te zetten. Heb je bijvoorbeeld heel dun haar, dan kan 50 gram extensions al genoeg zijn om een effect te creëren. Het is dan niet verstandig om te kiezen voor 200 gram, want dat zal er niet natuurlijk uitzien. Ook bij kort haar zij de wire extensions mogelijk, maar wanneer je haar korter is dan 10 centimeter, kan het wat lastiger zijn of er misschien niet natuurlijk uitzien. Het is dan ook verstandig om te kiezen voor langere extensions. Om het verschil met je eigen haar niet te laten opvallen, moet er namelijk redelijk wat bijgeknipt worden.

De voor- en nadelen van wire extensions

Elke soort extensions heeft zo zijn voor- en nadelen. Zo ook bij de wire extensions. Gelukkig zijn er bij wire extensions heel veel voordelen. Zo is de aanhechting van de extensions vrijwel onzichtbaar. Ook beschadig je je haar niet omdat de extensions niet aan je haar vast zitten. Het is één strook met haar en je kan dus meteen de deur uit! Het haar kan niet uitvallen en je krijgt er ook geen hoofdpijn door. De wire extensions zijn daarnaast ook de meest ideale extensions voor als je erg dun haar hebt. Enige nadelen kunnen zijn dat de prijs vaak wat hoger ligt dan clip-in extensions, de andere vorm van tijdelijke extensions. Als je deze extensions gewend bent, kan het ook wat “los” aanvoelen om ineens de wire extensions in te hebben. Maar daar ben je zo aan gewend!

Draag- en bewaaradvies voor tijdelijke extensions

Wire extensions zijn tijdelijke extensions en kun je dus in en uit doen wanneer je wil. Dat moet ook wel, want we raden het echt af om te slapen of te douchen met je wire extensions in. Daar gaat de kwaliteit sterk van achteruit; het haar gaat klitten en pluizen en het is moeilijk om dit weer te herstellen. Wanneer je de extensions uitdoet, is het belangrijk om deze te bewaren in een luchtdichte doos. Wil je een kleine slag in de extensions, dan kan je ze prima opgevouwen bewaren. Leg ze wel altijd netjes in de doos. Wil je dat de extensions stijl blijven, dan heb je een luchtdichte doos nodig die even lang is als de extensions. 

Verzorging van jouw extensions

Het is dus erg belangrijk om je extensions goed te bewaren. Daarnaast moet je jouw wire extensions ook goed verzorgen. Het is 100% human hair, maar ze krijgen natuurlijk geen voeding meer vanuit haarzakjes. Je moet je extensions daarom nog beter verzorgen dan je eigen haar. Daar vind je bij ons de juiste producten voor!

[cta_button url=”https://hev.dashed-dev.nl/verzorging-styling-toebehoren/”]BEKIJK VERZORGINGSPRODUCTEN[/cta_button]

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.